Erbjudande 

Här kan du hitta information om våra skräddarsydda konferenspaket, privata fester, företagsfester, bröllop, minnesstunder och mycket mer. Oavsett vilket evenemang eller tillfälle du planerar, är vi här för att hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse.

Bastuflotten

Upplev något unikt hos Lindesbergs Stadshotell – vår bastuflotte! Ta en paus från vardagens stress och koppla av i vår flytande bastu, omgiven av den vackra naturen. Boka vår bastuflotte och njut av en avkopplande stund med vänner eller familj

Bröllop

Lindesbergs Stadshotell erbjuder skräddarsydda lösningar för bröllop, där varje detalj handplockas för att skapa en minnesvärd dag för brudparet och deras gäster. Med vår erfarenhet och expertis i bröllopsarrangemang kan du vara säker på att din speciella dag blir precis som du drömt om.

Minnesstund

Lindesbergs Stadshotell erbjuder skräddarsydda lösningar för minnesstunder, där vi hjälper er att hedra era kära på ett respektfullt och minnesvärt sätt. Vi förstår vikten av att skapa en lugn och inbjudande atmosfär under dessa tillfällen, och vår erfarna personal står till ert förfogande för att underlätta planeringen och genomförandet.

Företagsfest

Lindesbergs Stadshotell erbjuder företag möjligheten att boka skräddarsydda företagsfester. Vi förstår vikten av att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang för företag, och vårt erfarna team är dedikerade till att göra varje fest unik och anpassad efter era behov.

Middagar

Lindesbergs Stadshotell har expertisen och erfarenheten att arrangera skräddarsydda middagar för att tillgodose dina unika behov och önskemål. Oavsett om det är en intim romantisk middag för två, en företagsbankett eller en festlig familjesammankomst, skapar vi en minnesvärd matupplevelse

Spa

Lindesbergs Stadshotell har spännande planer inför framtiden! Under 2024 kommer vi att påbörja bygget av vårt nya spa, där gästerna snart kommer kunna njuta av en avkopplande spadag med en fantastisk utsikt över vackra Lindesjön.

Privata fester

Lindesbergs Stadshotell erbjuder privatpersoner möjligheten att boka skräddarsydda privata fester. Oavsett om det är en födelsedag, bröllopsjubileum, eller vilket speciellt tillfälle som helst, kan vi hjälpa dig att skapa en minnesvärd och personlig fest.

Uteservering

Nu kan du boka den nybyggda uteserveringen på Lindesbergs Stadshotell för dina privata fester! Upplev en underbar utomhusmiljö där du kan fira och njuta av speciella stunder med familj och vänner.

Bubbelbaren

Vi är glada att meddela att vår bubbelbar öppnar på måndag den 19/6! Från och med då kommer du att kunna njuta av ett urval av utsökta bubbel och mousserande viner i en trevlig och avslappnad atmosfär. Vår bubbelbar kommer att ha öppet måndag till lördag mellan klockan 16:00 och 20:00.

Julbord

Vi pa anrika Lindesbergs Stadshotell kommer att erbjuda ett klassiskt och traditionellt julbord. Vi vill erbjuda en magisk afton för bade företag och privatpersoner. Vi dukar upp värt
julbord i var nyrenoverade festvaning.
Där skapar vi en härlig julstämning och ger julbordet en fantastisk inramning.

Lindesbergs Stadshotell

Boka online idag och se fram emot en avslappnande vistelse hos oss