Lunchmeny vecka 5

Dagens lunch serveras mellan 11:00-13:30.
I lunchen ingår: Smörgåstårta, salladsbuffé, soppa, hembakat bröd, smör, fruktfat, dryck, kaffe och mjuk kaka 98: –

kaffe och mjuk kaka 98: –

Måndag

Köttfärslimpa serveras med champinjonsås och kokt potatis

Panerad kolja med äpple-och fänkålstzatziki och krämigt dillris

Vegetariskt:

Tagliatelle med linsbolognese

 

Tisdag

Kyckling drumsticks med bearnaisesås och klyftpotatis

Ugnsbakad kummel toppat med pinjenötter och sparris serveras med saffransås och grönsaksbulgur

Vegetariskt

Ugnsbakad butternutpumpa med mozzarella och rostade frön

 

Onsdag

Fetaostfyllda nötfärsbiffar serveras med tzatziki och salsa samt rostade rotsaker

Laxpytt med äpple, champinjoner, räkor och grönsaker serveras med dijon- och pepparrotscréme

Vegetariskt:

Potatis- och fetaostplättar

 

Torsdag

Rosmarinstekt fläskfilé serveras med rödvinssås och potatisgratäng

Hotellets fiskgryta med räkor, saffran, fänkål och tomat serveras med aioli och kokt potatis

Vegetariskt:

Quorngryta med chili, vitlök och ingefära

Fredag

Hotellets pizzabuffé med 4 sorters pizzor och olika tillbehör

Vegetariskt:

Majs- och quinoabiffar

 

Dessert: Chokladpudding med vispad grädde