Välkommen till Restaurangen i Hotellet.

Här kan du äta god mat och känna lugnet infrias i sinnet.
 

 Premiär den 29:e september! Vi öppnar upp portarna för vår nya koncept El Diablo Tapas-Bar.

Välkommen! 
Allt i en trivsam miljö!

 

Restaurang El Diablo 

bar & tapas

 

Tapas rätter

Tabla mixta       245:-/pers
Mixat tapasfat efter kockens val, 15 olika små tapasrätter serveras med dipp potatis och tre olika dippsåser. (tillagas för minst två personer).

Tabla de embutidos y Quesos ( välj mellan 1,2,3 eller  4 personer ) 92:-/ person
Bricka med utvalda spanska delikatesser i form av ostar och iberiska charkprodukter.

Vegetariska rätter
1.  Pan con ajo 45:-
      Rostat lantbröd med hemmagjort färskost, basilika & vitlök.

2.  
Aceitunas Marinadas 45:-
     Marinerade Kalamata oliver      

3.  Plato de queso  98:-
     Spansk blandad osttallrik med tillbehör & kvittenmarmelad.             

4.  Ensalada Italia  75:-
     Skivad tomat, mozzarella & basilika.                      

5.  Patatas con aioli al chilli  57:-
     Friterad potatis med chiliaioli

6.  Alcachofas marinadas  72:-
     Kronärtskockshjärtan marinerade i olivolja, vitlök och örter

7.  Champinones al ajillo
      Färska champinjoner frästa i vitlök & pesto 65:-

8.   Esparragos trigueros a la plancha    69:-
      Grillad färsk sparris med salsa verde.

9.   Jalapeños con queso cheddar  72:-
      Friterade gröna jalapeños, fyllda med krämig cheddarost.

10. Tostada de pastor  79:-
       Spansk getost gratineras på majsbröd med tomatmarmelad och färsk basilika.

11. Pimiento el padron 59:-
       Friterade söta chilipaprikor, havssalt, yoghurt

12. Quesadilla de verdura 64:-
       Stekt vetetortilla fylld med grönsaker & ost.

13. Nachos con guacamole 59:-
       Nachochips med guacamole.

14  Queso fundido 69:-
       Honungsratinerad getost på toast.

Fågel och kötträtter

15. Alitas de pollo picantes  75:-
      Chilimarinerade frasiga kycklingvingar.

16. Baby backs ribs 79:-
       Grillad och glaserad med rökig BBQ-sås.

17. Barco de pollo 72:-
      Kycklingfilé med chiliyoghurt, koriander, vitlök och chili serveras i minitacos.

18. Fajita chica de pollo 69:-
       Vetetortillabröd med kycklingfilé, ost, guacamole & vitlöksyoghurt.

19. Chorizo al infierno  75:-
       Äkta spansk kryddstark korv med vitlök och chili. serveras i het keramikskål.

20. Medallon de solomillo con mojo rojo   89:-
       Oxfilé med smakrik mojosås från kanarieöarna.

21. Hamburgesa de Buey 59:-
    
   Mini burgare gjord på högrev A la Diablo med tryffelmajonnäs.

22. Pincho de pollo  77:-
      Chili-, lime och sesammarinerad kycklingfilé på två spett.

23. Pata negra 79: -
       Lufttorkad skinka från iberico gris.

24. Lammracks
       Lammracks, chili, pinjenötter och sesamfrön 88:-

Fisk och skaldjur

25. Perlas del mar  75:-
       Små knyten av filodeg fyllda med skaldjur, fisk och grönsaker och chiliaioli.

26. Vieiras salteadas  94:-
       Lätthalstrade pilgrimsmusslor med färsk vitlök, vitt vin och aioli.

27. Cazuela de mejillones provenzal  72:-
      Sauterade musslor med vitlök, provencaleörter och vittvin.

28. Calamares a la romana  75:-
       Friterade bläckfiskringar med aioli.

29. Gambas al ajillo  79:-
       Chili & vitlöksfrästa tigerräkor, chiliaioli, serveras i het keramikskål

30. Rökta räkor med chiliaioli och rostat bröd. 75:-
       Löjrom (25 g), smetana, rödlök, toast 75:-

31. Atùn a la plancha en lonchitas
       Cajunsotad "schysst" tonfiskfilé, dressing på lime, koriander och soya

32. Atùn taco
       Tonfiskfilé, taco tomatillo, majs, koriander

Pinchos

Pinchos är spanska delikatesser som serveras på en brödbit.
1 Pincho  25:-
5 Pinchos  100:-

Barn Meny 89:-

Kycklingspett, potatis, dipp

Hamburgare, potatis, dipp

Dessert

El diablos Gino   99:-
Banan, jordgubbar och kiwi gratineras med ett täcke av vit choklad. Serveras med vaniljglass.

Crema catalana   89:-
Glassvariant av klassisk créme brulée.

Chocolate caramel peanut bomb 99:-
serveras med en kula glass

Choklad pralin 20:-

Sorbet/glass 79:-

 

 

 

 

 

 
Välkommen att trivas vid bordet.

Vill ni boka bord ringer ni  0581-124 50