Välkommen till Restaurangen i Hotellet. Under sommartid stänger vi el Diablo och öppnar Café Oscar.

Stängt from. 18:e maj, öppnar återigen i mitten augusti 2018.

 

Här kan du äta god mat och känna lugnet infrias i sinnet.                                                                             

På El diablo inspireras vi av mötet kring matbordet.                                                                                       

Tapas är läckra smårätter med ursprung i det spanska köket                                                                         

– den perfekta plockmaten som du kombinerar helt eftertycke och smak.

Tapas äter du antingen som en hel måltid eller som tilltugg.

För dig som vill äta en annat så har vi  en BISTROMENY du kan välja ifrån!

Allt i en trivsam miljö!

Frukost: Mån-fre: 06.30-09.00          Lörd-Sön: 08.00-11.00
Lunch: Mån-Fre: 11.30-14.00
Middag: Mån-Tors: 17.00-21.00          Fre-Lörd: 17.00- Sent

 

Restaurang El Diablo 

bar & tapas

 

 

Bistro Meny

Ceasarsallad 139:-
Serveras med grillad kyckling samt ceasardressing

Fish & Chips 149:-
Serveras med curryremoulad samt vitlöksdipp

Husets Pytt i panna 129:-
Klassisk pytt i panna med rödbetor och stekt ägg

Oxfilépasta 159:-
Krämig pasta med oxfilé och gorgonzola

Hotellets Burgare 149:-
Serveras med ost, sallad, rödlök, tomat, majonnäs samt friterad potatis

Hotellets Baconburgare 159:-
Serveras med ost, bacon, sallad, rödlök, tomat, peppardip samt friterad potatis

 

Tapas rätter

Tabla mixta 245:-/pers
Mixat tapasfat efter kockens val, 15 olika små tapasrätter serveras med dipp potatis och fyra olika dippsåser. (tillagas för minst två personer).

Tabla de embutidos y Quesos (välj mellan 1,2,3 eller 4 personer) 92:-/ person
Bricka med utvalda spanska delikatesser i form av ostar och charkprodukter.

Vegetariska rätter

1. Pan con ajo 45:-
Rostat lantbröd med hemmagjort färskost, basilika & vitlök.

2. Aceitunas Marinadas 45:-
Marinerade gröna oliver (mammut).

3. Plato de queso 98:-
Spansk blandad osttallrik med tillbehör & kvittenmarmelad.

4. Patatas con aioli al chilli 57:-
Friterad potatis med chiliaioli.

5. Alcachofas marinadas 72:-
Kronärtskockshjärtan marinerade i olivolja, vitlök och örter.

6. Champinones al ajillo 65:-
Färska champinjoner frästa i vitlök & pesto.

7. Jalapeños con queso cheddar 72:-
Friterade gröna jalapeños, fyllda med krämig cheddarost.

8. Fritos tomate y mozzarella 59:-
Friterad tomat- och mozzarella, cheddardipp

10. Quesadilla de verdura 64:-
Stekt vetetortilla fylld med grönsaker & ost, dipp.

11. Nachos con guacamole 59:-
Nachochips med guacamole.

12. Queso fundido 69:-
Honungsratinerad getost på toast.
 

Fågel och kötträtter

13. Alitas de pollo picantes 75:-
Chilimarinerade frasiga kycklingvingar, dipp.

14. Baby backs ribs 79:-
Grillad och glaserad med rökig BBQ-sås.

15. Barco de pollo 72:-
Kycklingfilé med chiliyoghurt, koriander, vitlök och chili serveras i minitacos.

16. Fajita chica de pollo 69:-
Vetetortillabröd med kycklingfilé, ost, guacamole & vitlöksyoghurt.

17. Chorizo al infierno 75:-
Äkta spansk kryddstark korv med vitlök och chili, toastbröd. Serveras i het keramikskål.

18. Medallon de solomillo con mojo rojo 89:-
Oxfilé med smakrik mojosås från kanarieöarna.

19. Hamburgesa de Buey 59:-
Miniburgare gjord på högrev A la Diablo med tryffelmajonnäs.

20. Pincho de pollo 77:-
Chili-, lime och sesammarinerad kycklingfilé på två spett, dipp.

21. Jamon Serrano 79: -
Spansk lufttorkad skinka, toastbröd.

 

Fisk och skaldjur

 23. Perlas del mar 75:-
Små knyten av filodeg fyllda med skaldjur, fisk och grönsaker och chiliaioli.

24. Cazuela de mejillones provenzal 72:-
Sauterade musslor med vitlök, provencaleörter och vitt vin.

25. Calamares a la romana 75:-
Friterade bläckfiskringar med aioli.

26. Gambas al ajillo 79:-
Chili & vitlöksfrästa tigerräkor, chiliaioli, serveras i het keramikskål.

 

Barn Meny 89:-

Kycklingspett, potatis, dipp

Hamburgare, potatis, dipp

Pannkakor (2 st) med sylt och grädde 49:-

 

Dessert

El diablos Gino 99:-

(Banan, jordgubbar och kiwi gratineras med ett täcke av vit choklad. Serveras med vaniljglass.)

Crema catalana 89:-

(Variant av klassisk créme brulée.)

Chocolate caramel peanut bomb 99:-

Chokladpralin 20:-

Gammaldags vaniljglass med chokladsås 59:-

Gammaldags vaniljglass med varm hjortronsylt 69:-

 

 
Välkommen att trivas vid bordet.

Vill ni boka bord ringer ni  0581-124 50