Välkommen till Restaurangen i Hotellet.

Här kan du äta god mat och känna lugnet infrias i sinnet.

På El diablo inspireras vi av mötet kring matbordet.

Tapas är läckra smårätter med ursprung i det spanska köket

– den perfekta plockmaten som du kombinerar helt eftertycke och smak. Tapas äter du antingen som en hel måltid eller som tilltugg.

Allt i en trivsam miljö!

 

Restaurang El Diablo 

bar & tapas

 

Tapas rätter

Tabla mixta 245:-/pers
Mixat tapasfat efter kockens val, 15 olika små tapasrätter serveras med dipp potatis och fyra olika dippsåser. (tillagas för minst två personer).

Tabla de embutidos y Quesos (välj mellan 1,2,3 eller 4 personer) 92:-/ person
Bricka med utvalda spanska delikatesser i form av ostar och charkprodukter.

 

Vegetariska rätter

1. Pan con ajo 45:-
Rostat lantbröd med hemmagjort färskost, basilika & vitlök.

2. Aceitunas Marinadas 45:-
Marinerade gröna oliver (mammut).

3. Plato de queso 98:-
Spansk blandad osttallrik med tillbehör & kvittenmarmelad.

4. Patatas con aioli al chilli 57:-
Friterad potatis med chiliaioli.

5. Alcachofas marinadas 72:-
Kronärtskockshjärtan marinerade i olivolja, vitlök och örter.

6. Champinones al ajillo 65:-
Färska champinjoner frästa i vitlök & pesto.

7. Jalapeños con queso cheddar 72:-
Friterade gröna jalapeños, fyllda med krämig cheddarost.

8. Tostada de pastor 79:-
Spansk getost gratineras på majsbröd med tomatmarmelad och färsk basilika.

9. Pimiento el padron 59:-
Friterade söta chilipaprikor, havssalt, yoghurt, toastbröd.
10. Quesadilla de verdura 64:-
Stekt vetetortilla fylld med grönsaker & ost, dipp.

11. Nachos con guacamole 59:-
Nachochips med guacamole.

12. Queso fundido 69:-
Honungsratinerad getost på toast.
 

Fågel och kötträtter

13. Alitas de pollo picantes 75:-
Chilimarinerade frasiga kycklingvingar, dipp.

14. Baby backs ribs 79:-
Grillad och glaserad med rökig BBQ-sås.

15. Barco de pollo 72:-
Kycklingfilé med chiliyoghurt, koriander, vitlök och chili serveras i minitacos.

16. Fajita chica de pollo 69:-
Vetetortillabröd med kycklingfilé, ost, guacamole & vitlöksyoghurt.

17. Chorizo al infierno 75:-
Äkta spansk kryddstark korv med vitlök och chili, toastbröd. Serveras i het keramikskål.

18. Medallon de solomillo con mojo rojo 89:-
Oxfilé med smakrik mojosås från kanarieöarna.

19. Hamburgesa de Buey 59:-
Miniburgare gjord på högrev A la Diablo med tryffelmajonnäs.

20. Pincho de pollo 77:-
Chili-, lime och sesammarinerad kycklingfilé på två spett, dipp.

21. Jamon Serrano 79: -
Spansk lufttorkad skinka, toastbröd.

22. Lammracks 88:-
Lammracks, chili, pinjenötter och sesamfrön, dipp.

 

Fisk och skaldjur

 23. Perlas del mar 75:-
Små knyten av filodeg fyllda med skaldjur, fisk och grönsaker och chiliaioli.

24. Vieiras salteadas 94:-
Lätthalstrade pilgrimsmusslor med färsk vitlök, vitt vin och aioli.

25. Cazuela de mejillones provenzal 72:-
Sauterade musslor med vitlök, provencaleörter och vitt vin.

26. Calamares a la romana 75:-
Friterade bläckfiskringar med aioli.

27. Gambas al ajillo 79:-
Chili & vitlöksfrästa tigerräkor, chiliaioli, serveras i het keramikskål.

28. Rökta räkor med chiliaioli och rostat bröd. 75:-

29. Löjrom (25 g), smetana, rödlök, toast 75:-

30. Atùn a la plancha en lonchitas 84:-
Cajunsotad ”schysst” tonfiskfilé, dressing på ime, koriander, soya.

31. Atùn taco 84:-
Tonfiskfilé, taco tomatillo, majs, koriander, dressing på lime.

 

Pinchos

Pinchos är spanska delikatesser som serveras på en brödbit.

1 Pincho 25:-

5 Pinchos 100:-

 

Barn Meny 89:-

Kycklingspett, potatis, dipp

Hamburgare, potatis, dipp

 

Dessert

El diablos Gino 99:-

(Banan, jordgubbar och kiwi gratineras med ett

täcke av vit choklad. Serveras med vaniljglass.)

Crema catalana 89:-

(Variant av klassisk créme brulée.)

Chocolate caramel peanut bomb 99:-

Citronsorbet serveras i citronskal 79:-

Kokossorbet serveras i kokosskal 79:-

Chokladpralin 20:-

 

 

 
Välkommen att trivas vid bordet.

Vill ni boka bord ringer ni  0581-124 50