Vad finns det att gör i Lindesberg med omnejd?

Har du ett nyfiket sinne eller kanske rentutav äventyrligt sådant.. 
Här kan du inspireras och lockas till äventyr.

Ett besök på Lindesbergs Stadshotell innebär inte bara vila.

Hos oss finns många möjligheter till aktiviteter för ditt besök oavsett om det är semestervistelse eller konferens.
Kontakta oss så sköter vi gärna er bokning av aktiviteten.

Ett urval av allt som finns i Lindesbergstrakten att göra

#

Cyckling i Bergslagen

I Lindesberg finner du flertalet Mountainbike leder. Med sjöar, fin kulturhistoria och fantastiska vyer. Er upplevelse av bergslagen ett storslaget minne. De flesta av lederna startar vid Lindesjöns norra strand. Bara 3 min med cyckel från Lindesbergs Stadshotell. Hos oss har Ni möjlighet att tvätta cyckeln samt låsa in den. Se mer på: www.bergslagencycling.com
#

Golf

Passa på att spela på en spännande 18-håls golfbana. Lantligt belägen med bara 5 minuters gångavstånd från Lindesbergs Stadshotell.
#

Energikällan

Unna er en dag på äventyrsbadet Energikällan det går garanterat hem hos barnen
#

M/S Råsvalen

Under Maj till september månad kan man med utgångspunkt från Kyrkbryggan alldeles nedanför hotellet hoppa på M/S Råsvalen som tar er på en guidad tur.
#

Opera på Skäret

Opera på Skäret – Sveriges största sommaroperafestival Här produceras opera i världsklass som framförs i operahuset vid sjön Ljusnarens strand i hjärtat av Bergslagen.
#

Bio

I folketshus som ligger 50m från hotellet finns det biosalong som är anpassad för 210 personer med 4st handikapps platser. Vill ni veta vad som visas när ni är påbesök fråga i receptionen.

Arena

På Lindesberg Arena får ni möjligheter till gym, bowling, klättring i deras hall, chans att se elitseriematch i vollyboll eller allsvensk match i handboll. För att se vad som är aktuellt ring 0581-817 70 eller maila till lindesbergarena@energikallan.se